Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

waterloos.

  • marijke

    Laatst sprak ik een kennis en deze vertelde dat er een eendenras bestaat dat geen vijver nodig heeft. Heeft iemand hier wel eens van gehoord??????????

    Groetjes Marijke.

  • Alja

    Onzin!!! Alle eenden hebben water nodig met name om de vetklier in takt te houden.

    Groetjes Alja

  • Jeroen

    Ik denk dat je waarschijnlijk geen vijver of iets dergelijks hebt en daarom naar een alternatief zoekt om toch een koppeltje eenden te houden… In dat geval kan je eenden nemen welke minder in het water te vinden zijn. Water dient echter wel altijd aanwezig te zijn, maar dit kan ook bijv. een grote wastobbe o.i.d. betekenen. Je kan eens gaan zoeken naar loopeenden (bijv. de Indische flessenhalseend) maar ook is een klein gansje een idee (manengansje bijv. al is dit off. ook een eend) Let er wel op dat de dieren naast water ook gras ter beschikking moeten hebben.

    Groet, Jeroen

  • wim

    Je kunt al een koppeltje manderijn eendjes houden op een vierkante meter oppervlakte water,met een stukje gras of ren erbij.Het water moet dan wel regelmatig gezuiverd worden. groetjes heb zelf vele eenden soorten.